Cazinouri online > Cazinouri Bitcoin

Cazinouri Bitcoin

Cazinouri Bitcoin

Acest articol îți propune să ofere o perspectivă obiectivă asupra situației actuale a cazinourilor online din România în ceea ce privește adoptarea sistemelor inovative, precum Bitcoin, ca metodă de depunere sau de retragere a câștiguri din cazinouri Bitcoin.

Folosirea criptomonedelor în industria jocurilor de noroc a stârnit interesului crescut al jucătorilor pentru această modalitate de plată, însă până acum cazinourile Bitcoin România nu au implementat această tehnologie, din diferite motive pe care le vom analiza în continuare.

anca cristea
Article by Anca Criștea
Anca Criștea este autoarea site-ului gamblingorb-ro.com, o finanțistă de profesie, cu o înțelegere excelentă a sistemelor de plată în cazinourile online. Ea are o cunoaștere detaliată despre funcționarea metodelor de plată și se specializează în securitatea tranzacțiilor și expertiză financiară. Anca împărtășește cu cititorii săi cunoștințele despre siguranța și eficiența tranzacțiilor în cazinourile online, oferind sfaturi și metode optime pentru utilizarea acestora. Cu expertiza sa, ajută jucătorii să înțeleagă diferitele modalități de plată disponibile, astfel încât să poată alege cele mai potrivite pentru nevoile lor.
Conținutul articolului

  Cât de legale sunt cazinourile Bitcoin România în anul 2024?

  Dacă ne referim la legalitatea utilizării Bitcoin în cazinourile online legale, situația arată la fel ca în cazinouri Ethereum, și anume: normele juridice din România privind reglementarea jocurilor de noroc nu se referă explicit la aceste modalități inovative de plată, cum sunt criptomonedele, pentru că la momentul elaborării acestor nici nu exista o astfel de posibilitate.

  În consecință, în acest moment nu există Bitcoin cazinouri online în România în care să puteți depune sau retrage câștiguri cu Bitcoin, care au licență oficială de la ONJIN

  Cum să reîncărcați alternativ un cazinou online cu Bitcoins?

  În situația în care cazinoul din România la care vreți să jucați nu acceptă direct plata cu Bitcoin, aveți la dispoziție o soluție alternativă: reîncărcarea prin alte sisteme de plată. Acestea pot fi folosite cu succes pentru tranzacționarea dintre criptomonede și modele le clasice, chiar și lei. Reîncărcarea cu Bitcoin, pentru a juca la cazinouri online din România, se face în câteva etape succesive:

  1. Alege un sistem de plată disponibil în cazinourile legale din România, care are capacitatea de a deservi conturile în Bitcoins și monedă fiat, de preferință în lei.
  2. Creați un cont Bitcoin și transferați Bitcoini în el din portofelul dvs. cripto de la care ați plănuit să jucați în cazinoul Bitcoin.
  3. Găsiți secțiunea de conversie sau vânzare valutară din sistemul de plată și vinde-ți Bitcoinii la cursul curent în contul tău fiat în lei.
  4. Acum ai moneda fiat pe sistemul de plata acceptat de cazinourile românești și nu trebuie să cauți cazinouri Bitcoin.

  Depunere Skrill folosind Bitcoin:

  Skrill casino

  Platforma de plată Skrill permite utilizatorilor să își alimenteze conturile folosind Bitcoin. Acest proces implică introducerea unei sume, selectarea opțiunii Bitcoin și transferul sumei specificate la adresa portofelului. După o tranzacție reușită, fondurile apar în contul Skrill. De asemenea, odată ce ați colectat Bitcoini pe Skrill, îi puteți converti cu ușurință în monedă fiat pentru alte tranzacții și pentru a juca la cazinoul Skrill.

  Reîncărcați un card de credit cu Bitcoin:

  carduri de credit

  Utilizatorii pot reîncărca cardurile de credit folosind Bitcoin prin intermediul platformelor bancare. După selectarea opțiunii “Bitcoin” și specificarea sumei care urmează să fie depusă, sistemul va furniza adresa portofelului pentru depunerea de Bitcoini. Odată ce tranzacția este confirmată, suma va fi disponibilă pe card. În plus, acești Bitcoini pot fi convertiți în mod convenabil în monedă fiat pentru a fi utilizați. Veți avea apoi opțiunea de a juca la Visa Cazino, Mastercard Cazino sau Maestro Cazino.

  Depunere Neteller folosind Bitcoin:

  neteller

  Serviciul Neteller oferă opțiunea de a depune fonduri folosind Bitcoin. Procedura presupune selectarea opțiunii “Bitcoin” în timpul procesului de depunere, furnizarea unei adrese Bitcoin pentru transfer și așteptarea confirmării. După aceea, banii apar în contul tău Neteller. Comoditatea vine, de asemenea, cu opțiunea de a converti Bitcoinii în monedă fiat pentru a fi folosiți la cazinourile Neteller.

  Finanțarea Revolut cu Bitcoin:

  logo-ul revolut

  Revolut permite titularilor de conturi să își finanțeze conturile cu Bitcoin. Trebuie să creați un cont bancar cu moneda Bitcoin, să copiați adresa de portofel furnizată, să transferați Bitcoini în acesta și să așteptați confirmarea. Banii apar în contul tău Revolut. În plus, puteți converti cu ușurință Bitcoinii în alte valute pentru o utilizare convenabilă în cazinoul online Revolut.

  Ce presupune sistemul de plată Bitcoin?

  Bitcoin este considerat un sistem revoluționar de plată, conceput să funcționeze pe baza tehnologiei Blockchain. Ea permite realizarea de tranzacții financiare directe între 2 utilizatori, care pot fi persoane fizice sau juridice, fără intermedierea unor bănci sau instituții financiare terțe.

  Toate aceste tranzacții inovative se înregistrează cronologic într-o bază de date și care sunt ulterior grupate în blocuri de conexiuni. Utilizatorii de monedă virtuală la cazinouri Bitcoin pot folosi aceste active doar dacă își deschid un portofel digital, cu anumite chei personale ce le permit să-și gestioneze fondurile, iar costurile de tranzacționare sunt mult reduse. Inițierea unei tranzacții cu Bitcoin generează o intensă activitate în rețea, cu un consum energetic ridicat.

  Popularitatea acestui sistem de plată în România este în continuă creștere. Un studiu recent, Blockchain and crypto in Romania, din anul 2022, privind gradul de cunoaștere și deținere a criptomonedelor arată că:

  • Bitcoin este cea mai cunoscută criptomonedă printre români și
   65% dintre deținătorii de criptomonde din România au această monedă în portofoliul lor.
  • Chiar dacă acești deținători de criptomonede consideră această opțiune o sursă diversificată de investiție, încrederea în această variantă de plată este scăzută, iar utilizarea criptomonedelor în România nu este atât de frecventă, precum în alte țări.

  Nu vă recomandăm să jucați la cazinouri Bitcoin disponibile în România

  Operatorii de cazinouri Bitcoin care dispun de licențe internaționale, precum cele din Curacao sau Malta, oferă și posibilitatea de a juca folosind criptomonede, precum Bitcoin, pe teritoriul României.

  Vă recomandăm însă priviți cu atenție la cazinourile Bitcoin ce au acest tip de licențe internaționale, care nu oferă întotdeauna același grad de protecție pentru jucători ca cele din țări cu o jurisdicție mai strictă.

  Riscurile asociate pe care trebuie să le ia în considerare orice jucător de la cazinouri Bitcoin se referă la:

  • Dificultăți în comunicare, în rezolvarea unor eventuale dispute sau a unor tranzacții neautorizate, ceea ce scade foarte mult gradul de protecție pe care orice jucător ar trebui să-l primească.
  • Suspiciuni cu privire la corectitudinea unor jocuri, atunci când normele legale nu sunt suficient reglementate în România. Este mai bine să alegeți jocurile de cazinou care sunt disponibile de la operatorii licențiați pentru a fi siguri de onestitatea lor.
  • Tranzacțiile cu Bitcoin cazinouri fără licență ONJIN pot fi expuse unor riscuri de fraudare sau de folosire în tranzacții ilegale ce nu pot fi urmărite de autoritățile de control.

  Vă recomandăm să alegeți cazinouri care au o licență românească de încredere pentru a vă proteja banii, datele personale și pentru a vă bucura de un joc incitant.

  Din păcate, aceste site-uri nu oferă încă posibilitatea să jucați într-un cazinou Bitcoin, dar mai sus v-am descris deja cum să încărcați cu Bitcoin pentru a juca într-un cazinou folosind metode de plată alternative.

  Perspective viitoare pentru cazinouri Bitcoin din România

  Analizând datele concrete despre evoluția acestor cazinouri Bitcoin putem observa o tendință generală a cazinourilor online de a adopta plăți și retrageri de criptomonede, în mod special Bitcoin.

  Desigur, acest lucru se datorează posibilității de transfer rapid de Bitcoin din orice colț al lumii și păstrării confidențialității datelor personale.

  Până acum, industria românească a cazinouri online nu este deschisă utilizării pe scară largă a tehnologiei blockchain, dar acest lucru nu exclude faptul că în viitor vom avea cazinouri Bitcoin în România, întrucât tot mai multe țări din întreaga lume se îndreaptă spre legalizare. această metodă, așa cum este evident, cazinourile Bitcoin au o serie de avantaje pentru jucători:

  Avantaje de a juca la cazinouri Bitcoin

  • Globalitatea sistemului de plată Bitcoinn, deoarece poate fi folosit de oricine din orice loc din lume, fără a avea conturi bancare sau alte tipuri de contracte;
  • Tranzacțiile cu criptomonede sunt considerate cele mai rapide din întreaga lume, ceea ce crește gardul de satisfacție al utilizatorilor;
  • ✅ Plățile la Bitcoin cazinouri sunt optimizate pentru utilizare lor pe telefoanele mobile iar acest lucru este foarte convenabil pentru utilizatorii care se joacă de pe aceste dispozitive în cazinourile mobile;
  • ✅ Mai multă flexibilitate privind limitele pentru depunerile și retragerile de Bitcoin, comparativ cu sistemele clasice de plată în monede tradiționale;
  • Taxe mai mici sau chiar lipsa acestora dacă păstrezi Bitcoin doar în portofelul tău digital, fără să convertești în monede tradiționale;
  • Asigură anonimitate și confidențialitatea datelor personale ale jucătorilor care se înregistrează pe blockchain, care au identitatea protejată pentru terți, ceea ce avantajează pe utilizatorii care vor să-ți păstreze anonimatul.

  Dezavantaje de a juca la cazinouri Bitcoin

  Când luați în considerare Bitcoin ca metodă de plată la cazinoul de joc preferat ar trebui să analizați și eventualele dezavantaje implicate:

  • Valoarea Bitcoin se schimbă adesea pe piața de criptomonede, iar acest lucru poate să afecteze atât pe jucători și pe operatorii de jocuri de noroc;
  • Dificultate pentru jucători în folosirea tehnologiei cu criptomonede, care nu este un instrument facil pentru mulți dintre aceștia.

  Întrebări Frecvente

  Este legal să joci la Bitcoin cazinouri fără licență românească emisă de ONJN?

  Nu, legea românească ce reglementează acest domeniu de activitate interzice categoric jocul la un Bitcoin casino fără licență emisă de autoritatea românească de resort, ONJN.

  Când vor apărea cazinouri Bitcoin legale în România?

  Momentan nu sunt permise cazinouri Bitcoin in Romania, dar in timp, cand aceasta tehnologie va fi mai legitimata in Romania, credem ca vor aparea pe piata cazinouri Bitcoin.

  Unde pot găsi un cazinou Bitcoin în România?

  Puteți găsi astfel de opțiuni pe Internet, dar nu vă recomandăm să jucați pe astfel de resurse.

  Este posibilă în România depunerea de bani într-un cazinou online folosind Bitcoin?

  Nu, acest lucru nu este posibil în mod direct din cauza restricțiilor legale, dar puteți utiliza metodele de plată ale terților descrise în articolul nostru.