Cazinouri online > Dezvăluirea Afiliaților

Dezvăluirea Afiliaților

Pentru ce suntem plătiți?

Unele dintre cazinourile pe care le examinăm ne pot compensa costurile pentru copywriting și ne pot oferi link-uri de recomandare. Dacă vă înregistrați pe site-ul cazinoului folosind acest link, vom primi un mic pont fără taxe suplimentare pentru dvs.

Pentru ce suntem responsabili?

Suntem responsabili pentru veridicitatea recenziilor cazinoului până la data la care au fost publicate. Facem tot posibilul să le ținem la zi și să facem verificări lunare. Cu toate acestea, nu avem niciun impact asupra resurselor terților. Reproșurile pentru orice modificare a T&C, a valorilor bonusului, a gamei de jocuri și a altor aspecte legate de jocuri ar trebui să fie trimise direct către platformele de jocuri de noroc.

Din partea noastră, v-am fi recunoscători dacă ne-ați oferi feedback cu privire la orice inexactități de pe site-ul nostru. Nu ezitați să completați formularul de pe pagina Contactați-ne.

De ce poți avea încredere în recenziile GamblingORB?

Suntem o rețea internațională în creștere rapidă de platforme de recenzii de cazinouri. GamblingORB nu este doar un nume, ci este un brand a cărui reputație valorează. În spatele fiecărei rânduri de text se află oameni reali care sunt la fel ca tine și își petrec timpul liber jucând la cazinourile online. Dorim să vă împărtășim pasiunea noastră și sperăm că veți avea o experiență bună pe site-ul nostru și veți reveni din nou. Puteți citi mai multe despre valorile noastre pe pagina de pornire GamblingORB.