Cazinouri online > Blog > Recenzie Revolut. Cum să utilizați Revolut

Recenzie Revolut. Cum să utilizați Revolut

Cardul Revolut ne permite să plătim și să retragem bani fără comisioane enervante pentru schimbul valutar. Mai mult, Revolut ne permite să efectuăm tranzacții în diferite valute, de exemplu, să schimbăm o valută pentru alta când rata de schimb este cea mai avantajoasă.

Revolut funcționează în multe țări și în acest ghid vă voi spune totul despre Revolut, inclusiv ce este, cum funcționează și de ce este o bună aplicație financiară pentru români.

Ce este Revolut?

ce este revolut

Revolut este o companie financiară fondată în Marea Britanie în 2015 și lansată în SUA în 2020. Peste 20 de milioane de oameni folosesc această aplicație financiară pentru a efectua plăți, schimb valutar, primi plăți în alte țări și multe altele.

Cu cardul dvs. Revolut, puteți retrage bani de la aproape orice bancomat, fără comisioane. Mai mult, cardul vă permite să schimbați valuta dvs. când rata de schimb este cea mai avantajoasă, astfel încât să puteți economisi mai mulți bani cu Revolut.

În funcție de țară, cardul dvs. Revolut poate fi un card Mastercard sau Visa. Nu contează ce card aveți la Revolut, deoarece rata de schimb este determinată de rata interbancară, care este una dintre cele mai bune.

Cardul de debit preplătit standard Revolut nu are comisioane pentru emitere (cu excepția costului de livrare), ceea ce îl face unul dintre cele mai bune carduri. De asemenea, fiind o super-aplicație financiară, puteți gestiona toate tranzacțiile dvs. în aplicația Revolut, inclusiv deschiderea unui cont și comandarea cardului dvs.

Revolut actualizează în mod regulat produsele și caracteristicile sale, așa că verificați Termenii și condițiile Revolut pentru a vedea cele mai recente oferte.

Cum funcționează Revolut?

Aplicația Revolut vă permite să efectuați operațiuni de bază, cum ar fi retragerea de bani de la bancomat și schimbul valutar într-un singur loc. Banii încărcați pe cardul dvs. preplătit sunt stocați la Metropolitan Commercial Bank și sunt asigurați de FDIC până la $250,000 în cazul falimentului Metropolitan Commercial Bank.

Numărul de cont bancar internațional (IBAN) al Revolut este european, mai precis lituanian, astfel încât depunerile către alte conturi sunt efectuate prin SWIFT. Acest lucru înseamnă că fondurile apar de obicei pe cont într-o perioadă de la una la trei zile.

De asemenea, puteți adăuga bani pe cardul Revolut prin aplicație, folosind un card de debit sau o transfer bancar. Revolut trimite notificări instantanee despre cheltuieli și puteți vedea soldul real în orice moment, astfel încât să știți întotdeauna câți bani aveți.

Revolut folosește securitatea bazată pe locație, astfel că dacă vede că cardul dvs. a fost folosit într-un loc neobișnuit, vă va informa și puteți îngheța și bloca imediat cardul direct în aplicație.

Avantajele și dezavantajele cardului Revolut

Înainte de a vă înregistra la Revolut, este important să luați în considerare principalele avantaje ale cardului Revolut, precum și dezavantajele sale.

Avantaje Revolut:

  • Puteți deschide contul dvs. Revolut în câteva minute
  • Nu există taxe inițiale sau de administrare
  • Puteți gestiona totul într-o singură aplicație
  • Cardul de debit preplătit Revolut poate fi folosit aproape peste tot
  • Revolut folosește rata de schimb interbancară
  • Retrageri gratuite de la bancomat
  • Nu există plăți lunare pentru planul standard
  • Puteți transfera bani în peste 140 de țări, fără a vă face griji despre valută
  • Revolut transferă bani în peste 28 de valute diferite
  • Puteți efectua plăți regulate
  • Se pot face plăți în cazinouri Revolut
  • Funcția “Seif de economii” Revolut vă ajută să economisiți bani și să obțineți dobânzi

Dezavantaje Revolut:

  • Asistența pentru clienți Revolut este disponibilă doar prin chat live
  • Există o suprataxă de 1% pentru tranzacțiile internaționale în weekend (din cauza închiderii pieței)
  • Revolut nu are propriile bancomate, deci nu poate accepta depozite în numerar
  • Limitele lunare sunt destul de stricte, mai ales pentru planul standard

Servicii pentru clienți Revolut

Aplicația Revolut este intuitivă și ușor de utilizat, astfel încât puteți gestiona toți banii și tranzacțiile într-un singur loc. Cu toate acestea, dacă trebuie să contactați serviciul pentru clienți Revolut, puteți face acest lucru în următoarele moduri:

Numărul de telefon Revolut

Dacă doriți să blocați cardul dvs. pentru că a fost pierdut sau furat, puteți face acest lucru în aplicație sau puteți suna la numărul de telefon automatizat Revolut la + 37052143608. Deoarece este un număr automatizat, nu vă va suna înapoi, dar vă va oferi informații înregistrate despre cum să blocați cardul dvs.

Chat live Revolut

Chatul live Revolut este cea mai bună modalitate de a contacta serviciul pentru clienți, deoarece este disponibil non-stop.

Deschideți pur și simplu aplicația dvs. Revolut și mergeți la meniul din colțul stânga sus. Apăsați pe “Ajutor”, apoi “Chat nou”, și veți fi conectat la unul dintre agenții de servicii pentru clienți. Dacă aveți un plan Premium sau Metal, veți primi asistență prioritară.

Fără îndoială, acesta este cel mai rapid și cel mai convenabil mod de a obține ajutor.

Revolut – o alegere bună

Sper că acest ghid v-a ajutat să înțelegeți Revolut, caracteristicile și avantajele sale. Amintiți-vă, Revolut actualizează în mod regulat produsele și caracteristicile sale, așa că verificați Termenii și condițiile Revolut pentru a vedea cele mai recente promoții și oferte.

anca cristea
Article by Anca Criștea
Anca Criștea este autoarea site-ului gamblingorb-ro.com, o finanțistă de profesie, cu o înțelegere excelentă a sistemelor de plată în cazinourile online. Ea are o cunoaștere detaliată despre funcționarea metodelor de plată și se specializează în securitatea tranzacțiilor și expertiză financiară. Anca împărtășește cu cititorii săi cunoștințele despre siguranța și eficiența tranzacțiilor în cazinourile online, oferind sfaturi și metode optime pentru utilizarea acestora. Cu expertiza sa, ajută jucătorii să înțeleagă diferitele modalități de plată disponibile, astfel încât să poată alege cele mai potrivite pentru nevoile lor.

Întrebări Frecvente

Cardul Revolut este Visa sau Mastercard?

Cardul de debit Revolut este Visa sau Mastercard în funcție de țară. În SUA este Mastercard.

Există vreo taxă pentru folosirea Revolut?

Cardul Revolut nu are comisioane pentru utilizarea corectă, dacă nu depășiți limitele lunare. Dacă depășiți limita, comisionul este de 2% pentru retragerea de bani de la bancomat, plus 0,5% pentru schimbul de valută străină (cu un suplimentar de 1% în afara orelor de funcționare ale pieței valutare și un suplimentar de 1% pentru valutele rare). Revolut oferă avantaje suplimentare cu planurile lor Premium și Metal, care au taxe lunare.

Care este limita de transfer la Revolut?

Aveți transferuri nelimitate gratuit în rețeaua Revolut (de la persoană la persoană). De asemenea, puteți obține transferuri internaționale cu o comisie mică pentru toate planurile.

Care este limita de plată la Revolut?

Limitele de plată Revolut depind de tipul de tranzacții pe care doriți să le efectuați, dar au fost rareori o problemă pentru noi în timpul călătoriilor noastre.

Care este limita de retragere a banilor la Revolut?

Puteți retrage până la $1,200 pe lună pentru planurile Metal (sau echivalentul în valută străină) fără comisioane la 55.000 de bancomate în afara rețelei. Planurile standard și premium au limite mai mici.